1. Forside
  2. Bedrift
  3. Bli medlem i Norgeseliten
  1. Forside
  2. Bedrift
  3. Bli medlem i Norgeseliten

En bedre, enklere og mer lønnsom hverdag med Norgeseliten

Norgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede bestående av 197 bedrifter med over 2 200 elektromontører.  

Vår visjon er å bidra til en enklere og mer lønnsom hverdag for våre medlemmer. Gjennom Norgeseliten får du verktøy som gjør at du kan bruke mest tid på dine kunder, og minst tid på andre oppgaver. Vi bidrar med kompetanseoppbygging via kurs og arrangement. I kombinasjon med riktige produkter kan dine montører anbefale de beste løsningene.

TTL_7599_1900x1069bp.jpg
Et medlemskap i Norgeseliten vil også gi deg viktige verdier som samhold, relasjonsbygging og utveksling av erfaringer, samt inspirasjon og motivasjon. Under en felles sterk identitet møter vi markedet med tyngde. Hver gang et medlem vinner et nytt anbud eller en montør har utført en jobb, har hele kjeden fått mer erfaring. Det åpner mulighetene for at du sammen med de andre medlemmene kan hente inn de oppdragene dere ønsker – de som gir best lønnsomhet.

 

 Kontakt oss


 

FORDELSPROGRAM

Ellipse: 
En komplett webløsning som består av:
• HMS/Internkontroll for din bedrift
• HMS App for registrering av HMS avvik og SJA
• IKK, Internkontroll for eksterne bedrifter
• IKK App, Internkontroll og avviks registrering
• FDV dokumentasjon. Forvaltning, drift og vedlikehold av bygg
• KS Kvalitetssystem, styringsverktøy av virksomhetens prosesser

Opplæring, gjennomgang og support er gratis for våre medlemmer.

VIP-kurv: 
Som medlem hos oss får du lave priser på de produktene du bruker mest. Berggård Amundsen har ca 100 høyfrekvente produkter til best pris felles for alle medlemmer.

Eliteleverandører: 
Norgeseliten samarbeider spesielt tett med ca 20 utvalgte elitelevandører. Dette gir medlemmene fordel av gode priser, tidlig tilgang på nyheter og kompetanse

Elitekalkulator: 
Vår egen kalkulator som beregner timer og medgått materiell. Elitekalkulatoren er beregnet Vår egen kalkulator som beregner timer og medgått materiell. Elitekalkulatoren er beregnet.

Advokattjeneste: 
Norgeseliten samarbeider med et eget advokatfirma. De tilbyr gratis telefonsupport innenfor arbeidsrett og kontrakter.

Fordelsavtaler: 
Kjeden har mange fordelsavtaler i programmet. De dekker alt fra elektronisk kjørebok og forsikringer til rimelig drivstoff og hotellopphold.

5 års garanti: 
Som medlem av Norgeseliten har du en garantiordning på 5 år. Vi dekker produktreklamasjoner i inntil 5 år og refunderer opptil arbeidstimer 2 timer ved skifte av produkter fra våre eliteleverandører.

TTL_9847_1600x900bp.jpg


 

KOMPETANSE

Montørløftet:
Norgeseliten og Berggård Amundsen arrangerer regionale samlinger for faglig påfyll for deres montører og lærlinger kombinert med sosialt samvær.

Kompetanseløftet: 
Kompetanseløftet er en årlig samling for ledere og saksbehandlere som gir oppdatering på faglige og tverrfaglige temaer, kombinert med sosialt samvær. Målet er å etablere Norgeseliten som kompetanseleverandør i elektrobransjen hvor relasjonsbygging og erfaringsutveksling er en viktig faktor. Her har man muligheter for å bygge et faglig sterkt nettverk rundt din bedrift. 

Kurs og kompetanse:
Gjennom vår digitale læringsplattform MOTIMATE tilbyr vi et sosialt intranett med relevante kurs, opplæringsvideoer, produktinformasjon, oppdateringer og happenings med mer. Vi kjører kontinuerlig dagsaktuelle kurs rettet mot montører, lærlinger og ledere, dette gjennom en god miks av digitale og/eller klasseromskurs. Gjennom vårt kursprogram får du kompetanse som gjør deg mer konkurransedyktig og ettertraktet i markedet. Som medlem i Norgeseliten har du VIP-status og får fordelaktige priser på alle kurs.

Årsmøte: 
Årsmøtet er en viktig arena for både relasjonsbygging, erfaringsutveksling, faglig påfyll og ikke minst sosial omgang med andre medlemmer. Årlig medlemsmøte som arrangeres i både inn og utland for ledere med respektive.

Erfaringsutveksling:
Utveksling av erfaringer er en viktig del av kompetanseoppbyggingen og Norgeseliten vektlegger dette på alle samlinger.

 Motimate_1900x1267bp.png


 

MARKEDSFØRING

Websider: Vi lager gratis hjemmesider for våre medlemmer om dette er ønskelig. Medlemssidene har en felles profil og plattform, men med mulighet for individuelle tilpasninger. Vi sørger for at innholdet alltid er oppdatert og søkbart på sentrale søkemotorer. Eksempel på medlemsside

Lokal profilering: Vi hjelper deg med lokal profilering.Vårt profilprogram omfatter blant annet bildekor, brosjyrer, annonsemaler, visittkort, arbeidstøy, byggeplasskilt, profilartikler etc. Bestill alt av profilartikler via vår nettbutikk for medlemmer.

Lokal markedsføring: Vi hjelper deg med digitale og trykte annonser. Dette kan samkjøres med lokale kampanjer på nettsidene dine og lokal annonsering. 

Digital befaring: Via norgeseliten.no/digital-befaring kan sluttkunde registrere seg for å få tilbud på en jobb. Kunden legger inn en kort beskrivelse av jobben og sender med mobilbilder inklusive bilde av sikringsskapet og kursoversikten. Nærmeste installatør regner tilbud til kunden eller tar kontakt hvis det er behov for mer informasjon.

Kjedens nettsider: Kjeden har en oversiktlig webside med innhold som speiler kjedens kompetanse og tilbud. Nettsidene har gjennomgående stort fokus på å lede besøkende inn til det enkelte medlems websider.

Digital annonsering gjennom kjeden: Norgeseliten satser digitalt og er til stede i mange digitale kanaler. Dette resulterer flere kunder og oppdrag for våre medlemmer. Relevant bannerannonsering på den enkelte medlemsside er også en del av pakken.

Digital annonsering av medlem: Som medlem av Norgeseliten får du tilgang til det digitale annonseringsverktøyet Lokal. I Lokal kan du selv annonsere for din bedrift kun ved hjelp av noen få tastetrykk. I tillegg vil du ha full oversikt over resultatene av de kampanjene du aktiverer – bli din egen markedssjef.

Nettbutikken: Vi har en forbrukerrettet nettbutikk hvor dine kunder kan kjøpe ladeutstyr til elbil, panelovner, belysning og LED-lyspærer. Handel i nettbutikken via din webside gir deg en provisjon av salget.

 Markedsføring.JPG

 

 Kontakt oss


 

This site uses cookies. For more information click here.